/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      3 PLN  or more

     

lyrics

JESTEŚMY

Czym Jest Pokój, Że Tak Go Pragniemy?
Czym Jest Miłość, Że Tak O Nią Zabiegamy?
Czym Jest Ziemia, Że Ją Tak Chronimy?
Czym Jest Wolność, Że Wciąż O Niej Marzymy?
Czym Jest Szczęście, Że Tak Za Nim Gonimy?
Czym Jest Wiara, Że Tak Jej Potrzebujemy?
Czym Jest Władza, Że Tak Jej Nienawidzimy?
Czym Jest Życie, Że Tak Je Podtrzymujemy?

Ktoś Powiedział, Że Nie Ma Przyszłości
Ktoś Szepnął, Że Jest Nadzieja
Ktoś Powiedział, Że Prawda Leży Po Środku
Ktoś Wrzasnął, Że Racja Jest Po Naszej Stronie

Ktos Szepnął, Że Nie Ma Przyszłości
Ktoś Krzyknął, Że Jest Nadzieja
Ktoś Wrzasnął, Że Nic Się Nie Da Zrobić
Ktoś Powiedział, Że Wszystko W Twoich Rękach

Jesteśmy, Bo Taki Jest Świat
Jesteśmy, Bo Taki Jest Świat

credits

from Bunt i miłość (Revolt and love), released October 1, 2005
Music: Jerzy Zajkowski
Lyrics: Damian, Jerzy Zajkowski

tags

license

about

Włochaty Szczecin, Poland

Formed in1987 in Szczecin, Poland.

Members:
Jez - bass guitar, vocals
Billy - drums
Skoda - guitar, vocals
Raga - vocals
Guliwer - guitar
Wichru - lyrical support

Discography:

For sale (demo) - 1991
Wlochaty - 1994
Wojna przeciwko ziemi - 1996
Droga oporu - 1999
Zmowa - 2000
Tryumf anarchii nad tyrania (live) - 2002
Dzien gniewu - 2004
Bunt i milosc - 2005
Wbrew wszystkiemu - 2010
... more

contact / help

Contact Włochaty

Streaming and
Download help