Milosci wystarczy ze jest

from by Włochaty

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      1.50 PLN  or more

     

lyrics

MIŁOŚCI WYSTARCZY, ŻE JEST

‘Żeby Na Ziemi Się Nie Udusić
Żeby Nie Stać Się Nienawiścią

Żeby Nie Usłyszeć Za Późno Tego Krzyku
Nie Umieraj, Nie Odchodź, Jeszcze Okażę Ci Serce

A Serce To Jeszcze Za Mało, Żeby Kochać

Gdy Nie Umiesz Oddać Siebie
Jakże Masz Dostać Wszystko

Bez Cierpienia Się Nie Dowiesz
Ile Kosztuje Miłość

Czy Ta Co Odeszła Raz Jeszcze Powróci?’

‘Ten Strach, Że Miłość Nadciąga Jak Burza’
Rozrywa Serce I Przewraca Rozum.
‘A Przecież Wszystko Jest Proste
Kiedy Się Kocha’

To Wzruszenie Kiedy Coś Podchodzi Pod Gardło’
Zatyka Głos I Zasłania Oczy.
‘Jeśli Jest Miłość, Przestań Się Martwić’

Ja, Głupiec, Wciąż Wierzę
W Miłość Bez Chęci Posiadania
Ja, Głupiec, Wciąż Wierzę
W Miłość Co Przetrwa Wszystko.

‘Miłości Wystarczy, Że Jest’

credits

from Bunt i miłość (Revolt and love), released October 1, 2005
Music: Jerzy Zajkowski
Lyrics: Jan Twardowski, Jerzy Zajkowski

tags

license

about

Włochaty Szczecin, Poland

Formed in1987 in Szczecin, Poland.

Members:
Jez - bass guitar, vocals
Billy - drums
Skoda - guitar, vocals
Raga - vocals
Guliwer - guitar
Wichru - lyrical support

Discography:

For sale (demo) - 1991
Wlochaty - 1994
Wojna przeciwko ziemi - 1996
Droga oporu - 1999
Zmowa - 2000
Tryumf anarchii nad tyrania (live) - 2002
Dzien gniewu - 2004
Bunt i milosc - 2005
Wbrew wszystkiemu - 2010
... more

contact / help

Contact Włochaty

Streaming and
Download help