To jeszcze nie koniec

from by Włochaty

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      1.50 PLN  or more

     

lyrics

TO JESZCZE NIE KONIEC


To Jeszcze Nie Koniec
Nie Składamy Broni

Wola Walki Wiecznie Żywa
Wasza Niemoc, Nasza Siła

Trzepot Skrzydeł Motyla W Tokio Dzisiaj
Jutro Wywoła Tornado W Argentynie

Dziś Twoja Myśl
Jutro Moze Odmienić Twoje Życie

Niespełnieni Na Tej Ziemi
Oddaleni Od Siebie
Każdy Z Nas Rzucony W Świat
W Żelaznym Uścisku Bezmyślnej Masy
Kona W Rynsztoku Miast
Gdzie Wczoraj Umarł Człowiek /x2

A Ja Wstaję Wcześnie Rano
By Zdążyć Przed Nimi

By Nie Dać Się Zabić
Wciąż Oddycham, Wciąż Myślę

Samotny Krzyk Buntu
Protest Moich Myśli

Które Zmienią Rzeczywistość
W Festiwal Dla Całej Ludzkości

Powiew Wolności Na Barykadzie
Zawsze Tutaj, Przenigdy Wbrew Sobie
Tam Dojdę, Gdzie Graniczą Geniusz I Szaleństwo
Pomylony Czy Tylko Widzę Trochę Więcej?

Twoje Kości Nie Są Ze Szkła
Możesz Zderzać Się Z Życiem

credits

from Bunt i miłość (Revolt and love), released October 1, 2005
Music: Piotr Skotnicki, Adam Karpowicz
Lyrics: Kuba Wicher, Jerzy Zajkowski

tags

license

about

Włochaty Szczecin, Poland

Formed in1987 in Szczecin, Poland.

Members:
Jez - bass guitar, vocals
Billy - drums
Skoda - guitar, vocals
Raga - vocals
Guliwer - guitar
Wichru - lyrical support

Discography:

For sale (demo) - 1991
Wlochaty - 1994
Wojna przeciwko ziemi - 1996
Droga oporu - 1999
Zmowa - 2000
Tryumf anarchii nad tyrania (live) - 2002
Dzien gniewu - 2004
Bunt i milosc - 2005
Wbrew wszystkiemu - 2010
... more

contact / help

Contact Włochaty

Streaming and
Download help