Wyjebani z Polski

from by Włochaty

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      1.50 PLN  or more

     

lyrics

WYJEBANI Z POLSKI


Wyjebani Z Polski, No I Dobra!
I Tak Nie Lubiliśmy Nigdy Tam Grać
Tylko Grzecznych Chłopców Słuchać Chcą Na Scenie
Pustosłowie Ich Ideał, Chleba, Igrzysk I Piosenek
Ale Chuj Im Kurwa W Dupę, My Walimy Prosto Z Mostu
Jak W Tym Kraju Źle Się Żyje, Nawet Umrzeć Nie Tak Prosto

Oni Knują Wielką Grabież Kosztem Biednych Mas
Tuczą Się Harówką Mniej Szczęśliwych Klas
Oni Dzierżą Władzę I Każdego Mają W Garści
Wszystko Kontrolują, Wiedzą Nawet Kiedy Zgaśniesz

Prawda O Tym Świecie Jest Teraz Po Ich Stronie
Na Dowód Weźmy Irak, I Co Na To Kurwa Powiesz?
Kiedy Czujesz Psów Brygady Czające Się Za Płotem
Kiedy Widzisz Karabiny Skierowane W Twoją Chatę
Rząd Pilnuje Tej Machiny, Bo Biedacy Rządni Krwi
Przez Bogatych Dygnitarzy Zabarykadowane Drzwi
Boją Się, Że Ludzie Mogą Poprosić O Coś Więcej Niż To
Gówno Im Rzucane, Gówno Im Rzucane,
Gówno Im Rzucane, Gówno Im Rzucane
Gówno Nam Rzucane, Gówno Wam Rzucane,
Gówno Im Rzucane, Gówno Nam Rzucane
Obrona? Raczej Gwałt, Niecne Szubrawców Zło
A Na Chuja Te Zabiegi? O To Zapytaj Rząd

Nazywają To Obroną, W Dobrym Smaku Hiroszima
Pierdolone Rzeki Kłamstw, Których Nikt Już Nie Powstrzyma

‘Dla Naszego Dobra’, Możesz Wierzyć Lub Nie
Dla Czyjego Kurwa Dobra? Dla Naszego? Nie Uwierzę!
System Zewsząd Cię Otacza, Bo To Są Zwyczajne Dzieje
Świat Oparty Jest Na Strachu, Abyś Czuł, Że Nie Istniejesz

I Się Kurwa Grubo Mylą, Nie Złapali Nas W Swe Kleszcze
Nie Mamy Bomb Ale Mamy Tę Piosenkę
Wyjebani Z Polski, No I Dobra!
I Tak Nie Lubiliśmy Nigdy Tam Grać...

credits

from Bunt i miłość (Revolt and love), released October 1, 2005
Music: Crass
Lyrics: Kuba Wicher

tags

license

about

Włochaty Szczecin, Poland

Formed in1987 in Szczecin, Poland.

Members:
Jez - bass guitar, vocals
Billy - drums
Skoda - guitar, vocals
Raga - vocals
Guliwer - guitar
Wichru - lyrical support

Discography:

For sale (demo) - 1991
Wlochaty - 1994
Wojna przeciwko ziemi - 1996
Droga oporu - 1999
Zmowa - 2000
Tryumf anarchii nad tyrania (live) - 2002
Dzien gniewu - 2004
Bunt i milosc - 2005
Wbrew wszystkiemu - 2010
... more

contact / help

Contact Włochaty

Streaming and
Download help